Kaspersky Safe Kidsin yleiskatsaus

Kaspersky Safe Kids valvoo lastesi turvallisuutta internetissä ja päivittäisessä elämässä. Sinä päätät, mikä on turvallista lapsillesi: millä verkkosivustoilla he voivat käydä, kuinka kauaksi kotoa he voivat liikkua ja kuinka monta tuntia he voivat käyttää tietokoneen tai älypuhelimen kanssa. Sovellus varmistaa, että lapsesi noudattavat asettamiasi sääntöjä.

Kaspersky Safe Kids sopii kaikenikäisille lapsille. Kun määrität lapsesi syntymävuoden Kaspersky Safe Kidsissä, sovellus valitsee ikään sopivat asetukset automaattisesti.

Kun lapsesi surffaavat internetissä, Kaspersky Safe Kids auttaa sinua:

Kun lapsi viettää aikaa tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella, Kaspersky Safe Kids auttaa sinua:

Kun et ole lastesi kanssa, Kaspersky Safe Kids auttaa sinua

Kaspersky Safe Kids voidaan asentaa Windowsille, macOS:lle, Androidille ja iOS-laitteille.

Valvo lastesi turvallisuutta asentamalla Kaspersky Safe Kids jokaiselle laitteelle, jota he käyttävät.

Kaspersky Safe Kidsin asetukset

Voit muuttaa Kaspersky Safe Kidsin oletusasetuksia ja tarkastella raportteja lastesi toimista Lapset-osiossa My Kasperskyssa. Tarvitset My Kaspersky -tilin kirjautuaksesi sisään My Kasperskyyn.

Voit myös asentaa Kaspersky Safe Kidsin älypuhelimellesi, asettaa sovelluksen vanhempien käytettäväksi ja tarkistaa asetukset, ilmoitukset ja raportit sovelluksessa.